dijous, d’abril 22, 2010

Últimes Competicions de l’Any


Màsters com veieu ja tenim les travessies ben a prop, però abans encara ens queden unes quantes competicions per a baixar marques i compartir uns dies amb lo millor d’aquest esport: la gent i el rotllo màster. La meua intenció és avisar-vos que encara que queden uns dies o mesos, heu de dir JA si voleu anar perquè el termini d’inscripció s’aproxima. Com veieu hi ha unes que estan al caure, perdoneu el retard.

I Trofeu Javier Mestre-Nadador Complet. Es farà el diumenge 9 de maig a les 10h, a la piscina de València (la del costat del riu, l’antiga piscina de 33 metres). L’últim dia per inscriure’ns és el dimarts 27 d’abril. Podeu nadar qualsevol prova de 50 metres, o les quatre i participar així al trofeu del nadador complet que premia a les 8 millors marques de cada categoria en una final de 100 estils; a més, hi ha relleus de 10x50 lliures mixtes (necessitem 4 dones mínim). Premis per als millors de cada categoria i sorpreses que ens donaran els amics del Politècnic que organitzen aquest trofeu amb voluntat de convertir-lo en un referent nacional.

I Open Màster Ciutat de Sant Adrià. Ens han invitat aquest setmana a aquest nou trofeu que se celebrarà a la ciutat de Sant Adrià, prop Barcelona, el dissabte 22 de maig a les 16h. Com veieu en la normativa podeu nadar dos proves d’un programa que té totes les proves de 50 i 100. La inscripció es tanca el 17 de maig.

XXVI Campionat Catalunya Natació Open Màster. A la piscina de Sant Jordi de Barna, dissabte 29 de maig a les 13h i diumenge 30 de maig a les 9h. Podeu nadar les 3 proves que vulgueu, sols necessiteu tindre marca, en una piscina de 50 metres i amb un nivell alt de participants. A vore si aquest any sí  que anem... La fi del termini d’inscripció és el 14 de maig.

XXI Campionat d’Espanya Open d’Estiu Natació Màster. Com molts sabeu serà a Badajoz del 8 al 11 de juliol, amb el programa complet de proves màsters com el de Castelló. Podeu competir en 4 proves i relleus, i sols necessiteu marca. Si mireu la normativa voreu que heu d’estar inscrits i tot ben pagat abans del 21 de juny.

XIII FINA World Masters Championship. Aquest any és a Goteborg, Suècia, del 27 de juliol al 7 d’agost. Podeu nadar 5 proves individuals i 4 relleus, això sí, necessiteu tindre les mínimes. Malauradament els pre-màsters no competeixen, sols majors de 25 anys. Interessats, abans del 22 de maig inscrits.

Avís a navegants: si esteu interessats en els Campionats del Món, els Nacionals o els de Catalunya.... DECIDIU-VOS JA!!! Perquè ara tindreu millors ofertes pa' viatjar i lloc assegurat per a pernoctar. Us costarà menys billes!!!