divendres, de maig 21, 2010

PRIMERES TRAVESSIES DE L’ESTIU ‘10

Benvingut estiu! Ja sabeu... solet, platja, aigua bona, travessies... i molts extres més. És imminent! Enhorabona als feliços que anireu a Formentera al Respiralia, cuideu-vos per favor.. Als altres, doncs ja anirem altre any, veritat?

Però hi ha altres travessies i, a més, en juny, mireu el Calendari de Travessies. Com el Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes, d’ací segur que van per ara Josep i Juan, i molt probablement també Alex i Pasqual. M’han dit que el pla consisteix en anar el mateix dissabte 19 de juny, eixir ben prompte per a vore a Yurema nadar els 10 km, dinar, nadar a les 17h i tornar cap a la Plana. Però heu de parlar el dilluns amb Nuria per apuntar-vos que expira el termini!

En la terreta la primera travessia de l’estiu, com sempre, és la IV Travessia Platja de Pinedo, i com sempre no puc anar-hi. Si a algú li abelleix nadar el dissabte 5 juny uns 1800 metres amb quasi tots els màsters del país, és la vostra. Inscripcions com veieu en la web del conchip, però heu de tindre en compte que el termini acaba el 31 de maig. Penseu també que entra dins el Circuit de Travessies de la Federació de Natació Valenciana, llegiu-vos el reglament i la informació.

Per a mi la primera, i així puntue, serà la II Travessia Xent x Xent a València el diumenge 20 de juny. Si mireu la info voreu que és quasi igual que l’anterior, sols que es nada al Cabanyal. Inscriviu-vos!!

I tancaríem juny amb la Travessia de Cullera de 10 km, però esta és un altre tema, de totes formes, informació i inscripció al conchip.


Res més per hui, aneu planificant l’estiu i quines travessies no us perdreu. I ja vorem com farem este estiu per entrenar... gràcies a l’actual equip de govern local.