dilluns, de setembre 13, 2010

"Rentrée" dels màsters del CN Vila-real

Amb la travessia de Salou donem per acabada definitivament les travessies d'estiu i per finita la temporada 2009-2010. Una temporada magnifica pel que fa als resultats aconseguits i per la gran participació dels nostres en diferents competicions i travessies. Amb la participació en els Campionats d'Espanya d'Hivern, celebrats a Castelló a la piscina de la Salera, vam aconseguir 15 medalles de cinc nadadors diferents, i 3 dels nostres es van proclamar Campions d'Espanya. En el VII Circuit Autonòmic de Natació Màster, i últim, foren 20 medalles individuals, la majoria d'OR, convertint-nos en un club referent en el País Valencià per la qualitat dels nostres. En les travessies d'estiu foren pocs caps de setmana sense que alguns del nostres nadarà, i inclús participant en varies per dia, duent ben alt el nom del nostre poble en un total de 19 travessies, on aconseguirem innumerables trofeus. Però sobretot ha estat l'any de consolidació de un gran grup d'amics al voltant del millor esport i de uns esdeveniments que no canviariem per res del món.

Cal una felicitació molt especial als nous pares i mares, i a tots els que han canviat el seu estat. Segur que ens faran particeps de la seua felicitat.

També felicitar pel seu grandissim treball als Míster Jorge i Pere que tenen gran part de culpa en açò que s'ha convertit els màsters del CN Vila-real.

Però segur que este any junts ho farem encara millor, al menys com en els vídeos....





Recordeu que aquestes dues setmanes entrenem:
Dillus-Dimecres-Divendres de 18:30 a 19:30
i que teniu que complir les normes que ens ha marcat la Regidoria d'Esport:
"1.- La zona de la piscina pequeña estará vallada y NADIE puede acceder a esa zona
2.- La zona de duchas sigue en obras así que los chavales tendrán que ducharse en casa.
3.- Para cambiarse estarán habilitados los vestuarios 4 (para chicos) y 5 (para chicas). No se puede entrar en el resto de vestuarios.