dijous, de gener 14, 2010

FOTO OFICIAL & Regal de Reis per a Jorge i Pere dels Màsters del CNV


Aquest any li estem agafant el gust a fer “entrenaments especials”, o hauria dir entrenaments on nadem un ratet i ens fem fotos per motius.... a o x. Per mi està bé, així tinc material per al blog, però la forma  física del grup es pot ressentir i el Míster tindrà motius per enfadar-se.... Aquesta volta fou per fer la FOTO OFICIAL aprofitant el reportatge que ens farà la revista Poble i que si tot va bé sortirà el mes de febrer.
Ací teniu la foto no oficial on trobem pràcticament quasi tot l’equip.

Aquests Nadals, partint de l’idea de Gerardo, vam organitzar d’amagat uns regalets per a Jorge i Pere com agraïment a l’excel·lent faena d’organització i entrenament dels màsters, que han dut endavant de forma totalment altruista. En resposta a aquesta idea sols puc reconèixer la total disposició de tot l’equip a col·laborar-hi. I aprofitant la foto els vam colar els regals...



En un moment Jorge va muntar la paraeta... vi, pernilet, formatge, xoriços i una camareta amb la funda per fer fotos baix l’aigua.


Merci a tothom per mantindre el magnífic ambient! Com bé dóna testimoni aquest vídeo de les fotos que Ramon ens va fer...


1 comentari:

Sergi ha dit...

Que bonico!!!!Pareixem un club serios de veritat!!!Estaà molt bé Xavi. Felicitats!!!! i gràcies a Ramon per les fotos!!!