divendres, de gener 08, 2010

Quedada de Nadal del CN Sueca


Després del silenci nadalenc, mort el “paró vacacional” i incorporats els quilets de rigor, toca reprendre l’activitat allà on la vam deixar i parlar del que va ser l’última travessia hivernal. Esperem recuperar l’activitat i el neoprè per abril, però aleshores seran travessies de primavera. Ahh!! I Bon Any a tothom!!! A més, esperem que als reis no els afectara molt la crisis.... màsters del Vila-real ja tenim càmera de vídeo per gravar les competicions, i PEN amb fotos i vídeos que en breu començarà a circular.

Ja fa dies uns valents, que no bojos (qui nade hui, el dia de la neu, o el cap de setmana es mereix aquest adjectiu), vam nadar a la mar a la Ratlla del Terme (Sueca) quasi una horeta, en la tradicional quedada del CN Sueca que fan tots els 24 de desembre per a celebrar el Nadal. Pasqual i jo vam assistir invitats pels amics de Sueca (Miquel, Brigi, Vicent, Pau, Raül) i també vam trobar a Gabi, Kirsten i la cèlebre Selina.

Sincerament el dia no acompanyava (mig plovia), hi havia dubtes si anar o no, però pillem el cotxe i cap a Sueca falta gent. Arribem a les 11 en punt i ens trobem aquests 8 nadadors/es amb tres acompanyants, i jo pensant que ja se n’anaven que no es nadava. Error! Ens vam canviar en un bufit en el desert passeig marítim, les fotos obligatòries de l'esdeveniment (gràcies Pau i Inma per l’àlbum) i arriba el temut moment.... d’entrar a l’aigua! Quina gelor als peus!!! L’HORROR!! I a nadar.... vam anar i tornar al lloc de l’eixida en menys d’una hora i reconec que a mi me costava agafar ritme, però amb aquesta gent fou divertit, inclús ens han tret en la premsa digital local. Acabem i ens quedem en l’aigua parlant (no s’estava mal, a uns 14º), eixim i ens canviem ràpidament, llavors comença lo millor: una picadeta nadalenca i l’hora de xarreta amb els nous amics. Com se’ns va fer migdia els de Vila-real vam dinar com uns senyors a Casa Rocher, un resto caret on ens van dir que de vegades mengen jugadors del València CF....

Veient la tele estos Nadals s’han vist prou travessies a Ports o Copa Nadal (Barna, Gandia, etc.), banys en aigües més fredes i el típic repte de Meca; pareix que les travessies a nado van agafant més renom.... una mostra fou la San Silvestre Aquàtica “d’amics” a València. Si us interessen aquests reptes mireu el FORO o bussegeu pel FACEBOOK que hi ha molts grups de malalts de les travessies.

1 comentari:

Rafa Muñoz ha dit...

ei, Xavi, quan de temps,, jeje, un any? no, menys, pero des del 2009 que no ens vegem, no vaig poder anar a Sueca pels pels, pero vaig nadar a Valencia a piscina, en fi, a la proxima sera....., per cert,, si el diumenge plou, neva, trona, .... rafa, va a la Malvarrosa, ahi amb un parell jaja, ja voras les fotos ja, que tinc ganes de tocar la mar , i aixo que vaig estar a la travessia de Gandia, vaig vore que estava prou bona l'aigua i avant, a nadar aquest diumenge , despres de la volta a peu que tinc en valencia, el 10k que hi ha. jeje. Bo, xicot, ja ens vorem a Castelló a la teua terreta, als campionats de Espanya, vinga m'alegre de saber de tu, BON ANY TINGUES, i espere que hage anat be el capdany. ens vegem aviat.