dijous, de febrer 04, 2010

4ª SESSIÓ CAMPIONATS D’ESPANYA MÀSTER

TRES MEDALLETES MÉS! I FAN UN TOTAL DE 14 TOCAETES DE FERRO: 6 ORS, 5 PLATES I 3 BRONCES
 
Breu sessió la del diumenge, gràcies a Deu, on els nostres s’han endut més metalls cap a Vila-real; a més de bones sensacions i nous rècords personals, l’amistat d’altres màsters d’arreu l’estat. Jo personalment m’enduc la sana enveja per la gran capacitat de sacrifici i l’excel·lent estat de forma quasi sense entrenar de Marta.

La darrera sessió va anar així: 50 esquena amb Marta 10ª i Pere 9è; en 200 papallona vibrarem amb una disputada final on Ramon i Jorge van batre a l’antic plusmarquista Daniel Maroles, guanyant Jorge a Ramon per tres centisimes, i or per als dos; en 100 braça l’armada bracista no va parar de puntuar, amb dos 5è llocs de Ione i Juanjo, dos 9è de Jose i Pasqual, i Samuel 15è; en 50 lliures, acabant amb les proves individuals, Victoriano i la seua força nerviosa 27è, Xavi 20è, Jose 18è, Isaac 14è, Marta 12ª, i Gerardo un grandissim tercer lloc; per acabar en els relleus 4x50 estils mixtes l’equip +100 (Isaac, Ione, Ramon i Marta) quedaren en 11è lloc.

Com a conclusió d'aquests nacionals cal dir que, com bé voreu en la web dels campionats... han estat genials els 18 components de l’equip màster del CNV acabant finalment en la 22ª posició en el total, dels 128 clubs presents als Campionats d’Espanya d’hivern, i més de 1200 nadadors. Grans les xiques que sent sols tres (+25 Ione Vilar i Pili Romay; i +30 Marta Sala) han acabat en un bon 72è lloc, per a la pròxima esperem contar amb més.... com vosaltres...
I per a emmarcar la NOVENA posició de l’equip masculí (+25 Ramon Miguel i Juanjo Calero; +30 Jorge Piquer, Josep Ortega, Jose Marco, Samuel Lopez, Juan Boix, Javier Lloret i Isaac Fortuño; +35 Sergio Piquer i Victoriano Goterris; +40 Pere Clemente; +45 Pasqual Pitarch i Gerado Manzanet; i +65 Rogelio Molina), segurament serà difícil millorar-la.
I també genial el PAELLÓ a l’Olivereta, i com sempre la gent i la festa que fem... alguns o quasi tots la van allargar tota la vespra a l’Antic. Gràcies a tots per acompanyar-nos!!