dimarts, de febrer 09, 2010

PRESENTACIÓ DE L’EQUIP MÀSTER CNV (Gràcies Revista Poble)


Com molts ja sabeu aquest mes Poble ens ha publicat un bon reportatge del club amb una extensa entrevista, les fotos oficials dels distints equips i alguna foto més. Moltes gràcies a la revista Poble per l’excel·lent suplement a tot color que estic segur que molts ja teniu. I també per que ens va donar la magnifica oportunitat, que no vam desaprofitar, de fer-nos la FOTO OFICIAL 09/10; aquí teniu aquest èxit de participació.
D’esquerra d’alt a dreta trobem a Ramon Miguel, Victor Ebro, Quique Forné, Abel Escobedo, Pasqual Pitarch, Anna Maria Ramos, Javi Martin, Sergi Piquer, Gerardo Manzanet, Victoriano Goterris, Javier Lloret, Rogelio Molina, Samuel Lopez, Pedro Vilar, Josep Ortega, Jose Marco, Pere Clemente, Adrian Garcia, Ignasi Clemente, Constantí Ortells, Ione Vilar, Sandra Perez, Juanjo Calero, Jorge Piquer, Marta Sala, Cristina Peiró, Paula Catalá, Angi Garcia, Ana Fuster, Mª del Mar Belles. Malauradament molts no van poder assistir, bo, esperem que no falteu a la pròxima o a la competició de València a principis de març.

A més hem pogut recuperar, amb l’ajuda de Mari Carmen, altre record per a la posteritat com és la foto del CLUB (o quasi) de l'estiu passat en la piscina de l’Ermita.