divendres, de març 12, 2010

Inscripció de la Travessia de Tabarca


Comença ja la temporada de travessies d’estiu, bo... almenys les inscripcions. Ja fa il·lusió i tot pensar en matinades de caps de setmana, en viatges amb cotxe, en les bones companyies, en la calor i el sol abrasador, en protector solar, vaselina i sabor a sal, i en nadar a tope en algun lloc que implique certa aventura. Però encara ens queden un par de mesos. Això sí, podem anar pensant en quines no es perdrem; per a facilitar-vos aquesta tasca acabe de crear un calendari de travessies que aniré completant (el teniu baix de la foto com a nova pàgina).

Sapieu que demà dissabte a les 18h començarà la inscripció per a la Travessia de Tabarca-Santa Pola, segurament una de les travessies més famoses de tota Espanya i també la inscripció més difícil i polèmica de totes. Es fa en la web del CN Alone i necessitareu puntualitat i paciència per arribar a bon port. Personalment crec que val la pena sofrir un poc per a fer-la... vore l’illa de Tabarca, una distància considerable, nadar de l’illa a la península, les aigües cristal·lines, la vida dels fons marins,... aquest any no pense faltar.
Per als neòfits, són quasi 6 km i enguany la faran el diumenge 4 de juliol, costa 30 euros.... i hi ha 600 places! Qui s’apunta??