divendres, d’agost 06, 2010

L Travessia Port de Vinaròs

Bon dia de natació i amics per Vinaròs seria el resum perfecte del matinet. Finalment vam anar un total de 8 màsters de Vila-real: Pasqual Pitarch, Pili Romay, Sergi Piquer, Quique Forné, Tino Ortells, Javier Lloret, Jorge Piquer i Samuel López.
Arribem a les 9 i pico a Vinaròs una volta Tino encontra el port, allí ens trobem a una llegenda de la natació com Agustin Miralles... que gran és aquest esport!! Després ens presentem al control i ens donen el chip-control... No pareix molt modern, però aquests del CN Vinaròs ho tenen tot ben organitzat, i el port està net i ben senyalitzat amb les boies.
Com nosaltres, que al moment trobem un bon baret i ens fem un bon esmorzar de mig entrepà que per a mi era ja com un dinar.
Però bé, tornant a la travessia trobem a Victor Moreno (ja sabem qui ens guanyarà), ens canviem, ultimes indicacions i a l’aigua. L’eixida es fa dins de l’aigua en una línea que marca una cinta, eixida a l’esprint fins a la primera boia que està prop, després el grup s’estira i ens perdem de vista. A bon ritme i vaig avançant els xiquets i a més supere a Samu i Jorge, continuem seguim el circuit que és esplèndid i l’aigua perfecta. Quan ja s’endevina el final veig a Jorge que m’avança, torne a canviar el ritme i el deixe darrere però caic en l’error d’avançar un grupet de xiquets pel mig i em tanquen. Ultima boia roja i la recta on no puc pujar més el ritme, ens perdem un poc però retrobem la bona senda. A l’arribada em trobe a Jorge que ha arribat davant meu, meló i Aquarius i a vore com van arribant els companys. Tots més que satisfets i a per el refrigeri.

I sorpresa quan veiem la classificació de la travessia, hem tocat ferro!! Jorge segon, jo tercer, Samu quart, Tino quint i Sergi dotzè; Pasqual segon i Quique tercer; i Pili quarta. Açò ens obliga a passar caloreta esperant els trofeus, per cert magnifiques les copes i les medalles que van donar a tots els participants. Una travessia per a repetir a l’any que ve com demostren les fotos.