dissabte, de juliol 31, 2010

EL TROFEU ROSQUILLETA TÉ UN NOU CAMPIO


El passat dimarts vam pujar a Onda, quin remei, a realitzar el nostre trofeu més particular i únic: un 64 metres estils a l’ample de la piscina. Participen totes les categories del Club i congreguem una bona genta, en una horeta tot enllestit i a gaudir dels trofeus: un paquet de rosquilletes coronats amb una cinteta del color corresponent pals ocupants del pòdium.

Aquest any de “destierro” va fer que fórem menys màsters que els anys passats, però per sort vam assistir dels bons com demostren les fotos: Jorge Piquer, Pasqual Pitarch, Alejandro Badenes, Juan Boix, Josep Ortega, Gerardo Manzanet, Tino Ortells i Javier Lloret. Per culpa de la famosa “Carpa del Calero” aquest any no va poder assistir el gran campió màster de la Rosquilleta dels últims 4 anys. Juanjo te esperamos al año que viene a ver si recuperas tu trono.

Les eliminatòries dels màsters com sempre renyides i espectaculars, i en la gran final vam tindre de protagonistes a Alejandro que fou primer, Jorge segon i Gerardo tercer. Felicitar al guanyador, encara que algú va vore-li fer algun viratge irregular com tocar sols en una ma a la braça. Però sincerament fou un dia per a impugnar, ja que als màsters no se’ls aplica la normativa del Club com demostra el següent quadre i vam fer estils en ves de lliures.

ESCUELA
Xics 00 i posteriors, xiques 00 i posteriors
34m lliures
BENJAMIN
Xics  99, 00, 01 i xiques 00, 01
64m estils
ALEVIN
Xics 96, 97 i xiques 97, 98
64m estils
INFANTIL
Xics 92, 93,94 i xiques 94, 95
64m estils
JUNIOR
Xics 90 i 91 i xiques 92, 93
64m estils
ABSOLUTS
Xics 89 i anteriors, xiques 91 i anteriors
64m estils
Màsters

64m lliures
Pares

17m lliures
Mares

17m lliures

Alejandro tindràs que tornar les rosquilletes!
Al menys les cerveses del final foren reglamentaries.