dimecres, de juliol 14, 2010

XV TRAVESSIA A LA PLATJA DEL FORTI


per PASQUAL PITARCH

Hem anat Rogelio i jo; després d'haver-me recollit al bar de les romaneses (seu oficial de borratxos i esportistes de tota mena, Bar València, je je je) ens hem vitaminat a l'Olivereta, entrepà de truita de patata i la corresponent birra, sobre les 10h sortirem cap allà, vaja, mira si anàrem despistats (o com un coet) que quant m’he adonat, ja estàvem mes enllà de Vinaros, encara hem tingut sort que hem agafat un camí que ens ha portat al lloc, je je je .

Allí ens esperava un vell amic de Rogelio, el Sr. Santiago Matamoros juntament amb el Sr. Cabanes, tots dos velles glories de la natació de Vinaros, ah! i l'amic Victor Moreno del Piscis (que no Rafa de Torís, je je je).

Desprès de conversar una estoneta i recollir la Conchapachip je je je... han començat a donar la sortida a les categories inferiors. Era l'hora de començar a escalfar.
Sobre les 12 hores ha començat la nostra travessia, Preparats? i bocina de camió.
Temperatura de l'aigua 20º i solet solet. Hi havia clubs de tota Espanya, predominant el Vinaròs, Benicarló, Vila-real i uns quants de València.

En la categoria Màsters (66-80) primer Victor Moreno; en Veterans (65 i anteriors) primer Ignacio Manzanares (CN Tarraco), jo he quedat en segon lloc (he tocat ferro, je je je), tercer Felipe Fonellosa (nadador local) i Rogelio 4. Cervesseta i ha xarrar. Hi ha hagut un problema informàtic i no s'han penjat els temps, ens han dit que apareixeran en breu, almenys tenim la classificació.
Com sempre ens ho hem passat molt bé i hem fet país en el nostre propi. He de destacar la gran classe com a persona i com a esportiste del Sr. Santiago Matamoros (Foto en blanc i negre) ens ha tractat de forma insuperable. I felicitar al CN Vinaròs per l'ambient festiu de la travessia, i per les fotos.
Conclusió: un dia per emmarcar.
Vila-real 27 de juny del 2010