dimarts, d’octubre 06, 2009

Resum de la temporada 2008/2009

S’ha acabat definitivament la temporada 08/09 amb un gran regust a clor i sal, a piscina i mar, a vells i nous amics, a encantador passat i excitant futur, a dolor i sofriment i a nadar per passar-ho bé. Ha estat una temporada llarga de quasi un any, amb un llarg tram de piscina coberta coronat amb les tres jornades màsters, i uns mesos d’estiu intensos amb la piscina de l’Ermita i les travessies.
Però per als nous.... què o qui collons són els màsters??
Els màsters som antics nadadors de club, dóna igual si molt o poc, o qualsevol persona que vol nadar i té temps. Conformen els màsters del CN Vila-real un bon grup d’amics amb membres de qualsevol edat, que es veuen a la piscina (i altres llocs), i tenen uns certs reptes aquàtics sempre amb la idea de disfrutar i arrasar! En els anyets que duc de màster he vist com hem crescut, minvat i acabat augmentant, però puc assegurar que cada any ens ho passem millor…. sols ens va faltar este any una nit com la de Torrevieja…. No hay palabras en el diccionario para definir nuestra amistad. ¡Os quiero un huevo tios!

El primer repte va ser la 1ª Jornada del VI Circuit màster de la RFNCV, que es va fer a la piscina Provincial de Castelló el diumenge 14 de desembre de 2008. Estrenàvem nou format, un únic dia amb dos sessions amb un programa que no oblidava cap prova, i podent nadar tres proves individuals i el relleu. Va ser un dia esgotador, llarg, al ser un esdeveniment obert i cada dia més popular.... El Club va reunir 27 nadadors, els cèlebres quasi 20 tios i 8 dones (un rècord a superar); vam rebre les medalles de la temporada anterior i, a part del bon ambient i d'uns grans resultats individuals, vam nadar uns relleus per emmarcar (Pasqual va fer un canvi de posta que molts no oblidaran). Els nostres millors resultats com a club, com ho demostra la gran puntuació general que vam aconseguir.




La Segona Jornada Màster va ser a València, a la piscina de Nazaret el diumenge 8 de març de 2009. Com sempre vaig fer tard i així vaig poder vore al famós Dr. Tatoo dessagnant-se (on hauria ficat el peu...). També vam estrenar l’equipatge nou els 21 nadadors que vam anar, bones marques i puntuació, piques interessants entre nosaltres (com jo amb Gerardo i Asterio). I certa polèmica: Piquer la paella molt bona, però una pedra en l’estòmac pa nadar; i el relleu de xiques que al final Ana es va tirar i no les van desqualificar.




La 3ª Jornada del Circuit Màster fou a Benidorm, el diumenge 14 de juny, i ens vam pegar una bona matinà pa anar, per tant, ens va faltar fer nit…. per descansar bé xe! Bones marques, moltes rises, calorassa, neveretes plenes i crema, mai millor dit, protectora. Menció especial a l’eixida relampago i legal de Victoriano; a la visita de l’estimat Paco Montañés; i també el “bon” fer dels jutges desqualificant a nadadors fins que es van merèixer l’aplaudiment general. La puntuació final conjunta ens va deixar en 5è lloc, de segur que l’any vinent la millorarem!




Acabat el Circuit, els nadadors màsters del CN Vila-real van començar la temporada de travessies i entrenaments a la piscina de l’Ermita (esperem que no siga l’última). A ritme d’entrenament i cerveseta “al bar del mig” vam passar l’estiu condimentat amb les competicions locals (rosquilleta i 24hores) i travessies, i algun soparet. Les travessies que van vore nadadors del club foren innumerables: València, Castelló, Moncofa, Benicàssim, Nules, Orpesa, Sueca, Cullera, Penyíscola-Benicarló, l’Ebre, Cadaqués,... Per a posar fi a la temporada d’entrenaments vam fer uns renyits partidets de waterpolo i.... ....cerveseta; i una paella excel•lent al maset de Pedro i Ione, merci!






Queda aquest text com acomiadament o xicotet record de una temporada dura però magnifica. I felicitar a Marta per la seua filla (Iris) i Jose pel seu nou estat!
I dir, que la futura temporada se’ns presenta també excitant.... no parem de créixer, pareix que podrem conformar un quadre femení potent, el Campionat d'Espanya d’Hivern es farà a Castelló en la Salera, la tercera Jornada serà a BENIDORM (Asterio este any sí), i de segur que hi hauran moltes més sorpreses.