dijous, d’octubre 29, 2009

VII CIRCUIT AUTONÒMIC DE NATACIÓ MÀSTER

Acaba d’eixir la circular, ací la teniu ben calenteta, hi ha certs canvis i els horaris no estan definits del tot, però el més important: els programes de les competicions són ben clars. Calendari de les proves, més o menys, és:
- 1ª Jornada Circuit: el 22 de novembre a les 11h i/o 15 h, en la Piscina Provincial de Castelló.
- 2ª Jornada: el 6 o 7 de març de 2010, hora i lloc desconeguts, sols que serà en la provincia de València.
- 3ª Jornada: el 13 de juny, diumenge també, a les 11h i/o 15 h, a la piscina de 50 m de Benidorm (la mateixa que l’any passat).
De totes formes que quede clar que els horaris i el número de sessions ho marcarà el nombre de participants totals, i no se sabrà fins la setmana de la competició. Però això de començar a les 11h i segona possible sessió a les 15h... no ho tinc molt clar jo.

Per a les xiquetes…. L’edat serà la que complireu en el 2010, i la categoria premàster engloba als nascuts de 1986 a 1992 (any Olímpic i de l’obertura de la piscina coberta), així que Paula, Maria Eugènia, etc... ja podeu competir als màsters! I per als demés ja coneixeu que les categories són cada 5 anys (25 a 30, 30 a 35, etc).

Sols podrem participar en dos proves per jornada, i important recordeu que sols puntuen els dos primers de cada club en cada prova, hi haurà que repartir-se les proves una miqueta. Açò no és important (a no ser que voleu medalla) perquè cada u nada la prova que vol, però si és important, tenint en compte el gran nombre de màsters nous, que PODEM/DEVEM OPTAR A ACONSEGUIR ALGUN TROFEU DE CLUBS.

I.... a entrenar màsters que queden 3 setmanetes!