dijous, d’octubre 22, 2009

Travessia d’hivern i Fotos Subaquàtiques

Segons el foro s’està planejant fer una travessia de 1500 metres el 20 de desembre a Alacant, un circuit a la platja del Postiguet. Sembla que ho organitza la Federació de Salvament i Socorrisme de la CV, estem parlant de la tradicional Copa de Nadal, sols que no es faria al port (pareix que la gent volia més distància i evitar la brutícia). Encara no hi ha res oficial, poden haver canvis en la distància, i per als interessats... aneu pensant en neoprens que igual és obligat (recomanable segur!

Canviant de tema.... El bon amic Vicen, a petició d'uns quants màsters, està disposat a vindre un dia i fer-nos fotos subaquàtiques mentre nadem i alguna de grup.... així renovem la famosa foto. Si tot va be serà la setmana que ve el DIMECRES 4 DE NOVEMBRE. Esperem que vingueu tots!!


És la prova del nostre fracàs.... esperem tindre millor sort la setmana que ve.



AVÍS URGENT ALS MÀSTERS

Volem informar als màsters d'un canvi d'última hora respecte als certificats mèdics, front als problemes que es derivaven de la seva obtenció s’ha renegociat amb l’asseguradora, i ja no són necessaris. A partir d’ara serà necessària una autorització o declaració individual. A baix teniu un model, que deveu entregar a l’oficina del Club abans del dijous 29 d’octubre de 2009. Si algú no pot anar-hi en horari d’oficina (dilluns i dijous de 18h a 20h), podeu deixar-la en la bústia que hi ha a la paret del despatx.


AUTORIZACIÓN INDIVIDUAL



D./Dña Sr./a ___________________________________________, con D.N.I:_______________ nadador mayor de dieciocho años_________ _________________, afirmo que no tengo ninguna enfermedad o lesión física o psíquica previa que me impida y, por tanto, puedo practicar el deporte de la natación a nivel de competición en la temporada 2009/2010, responsabilizándome de cualquier accidente que pudiera suceder como consecuencia de los motivos anteriormente señalados.



                                                                      Vila-real,          de octubre de 2009.
                                                                                 

Nombre:
Firma: