divendres, de desembre 11, 2009

Plans de Nadal: XVII Copa de Nadal-Trav. Platja Postiguet (Alacant) i altres


Aquest cap de setmana els màsters de la Plana tenim certes obligacions... però al pròxim hi ha certs esdeveniments interessants per als malalts de la natació. Com avanç dir-vos que el dia 19 de desembre toca Alcoi i el 20 de desembre a Alacant, i el dia 24 de desembre a Sueca. Sobretot és interessant, sense desmerèixer les altres, la Travessia del Postiguet a Alacant que ve a substituir la tradicional Copa de Nadal que es feia al port d’Alacant i que aquest any s’han atrevit a canviar de format. Si poguera faria un cap de setmana aquàtic Alcoi-Alacant, però em conformaré amb un matí salaet i així faré fam pa la nit de Nadal.

Consisteix a nadar mitja hora a la piscina municipal d’Alcoi el dissabte 19 de desembre, en una espècie de nado continu a relleus, pagar 5 eurets, i hi hauran trofeus per als tres primers de cada categoria i detallets per a tots. Un esdeveniment preciós, ja que els diners recaptats aniran a les associacions locals d’alzheimer i de minusvàlids psíquics.
  
Se celebrarà el diumenge 20 de desembre a les 11 h., organitzada per la Federació de Salvament i Socorrisme de la CV, la inscripció es tanca el 17 de desembre i val 8 euros. Consisteix en un circuit a la platja d'uns 2000 metres i s’obliga a dur neoprè, encara que l’organització diu disposar d'uns 30 neoprens, per tant si us interessa no teniu moltes excuses.

QUEDADA DE NADAL A LA RATLLA DEL TERME (SUECA)
Els amics de CN Sueca estan organitzant tots els anys una horeta de natació per als malalts de les travessies el matí de la nit de Nadal (el dia 24 de desembre xe..). La fan a la Ratlla del Terme, que és on limiten els termes de Sueca i Cullera, un poc abans de les 11 h. cal estar allí, i després toca fer-se un bon esmorzar. Absolutament recomanable si voleu disfrutar de la natació i d’un bon ambient tocant l’Albufera.

2 comentaris:

Paco Montañés ha dit...

Si el dinou participeu a Alcoi i el vint a Alacant, dispose d'un apartament en Albir / Altea per a passar la nit. Preu : Portar-vos llançols i fer-vos el llit. Sóc Paco Montañés : blog : http://pacomont.blogspot.com/ ).

Xavi ha dit...

Moltes gracies per l'oferiment Paco. parlare amb estos demà al sopar i a vore que me diuen.
vinga que passes bones festes.