dilluns, de juny 21, 2010

3ª JORNADA DEL CIRCUIT AUTONÒMIC MÀSTER


Perdoneu, però açò és un no parar de competicions i travessies (FELICITAR ELS 4 CAMPIONS DEL POBLE EN ELS NACIONALS D'AIGÜES OBERTES A CASTELLDEFELS: Pasqual 12 en la seua categoria, Alex quart en la ultracompetitiva +40, Juan tercer i Josep campió en la de 30 a 34 anys; i també a tots els VALENCIANS que van copar els pòdiums, i a Yurema com sempre CAMPIONA). Tornant al tema succeït el 13 de juny a Benidorm... fou la millor competició màster de l’any! Com així ho testifique en la nota de premsa dels màsters que faig per als mitjans de comunicació de part del Club, i que vaig penjar baix en el post de la setmana passada.

Per part dels màsters de Vila-real segur que no trobeu a ningú disgustat amb el seus temps, quasi tots mantenint marques que ja és prou (menys jo! je je), o baixant marques com Adrian i Alejandro, i pràcticament tothom ha tocat ferro al final. Ho podeu vore en els resultats de la competició de Benidorm i també en la puntuació del circuit. Així doncs: Felicitar-nos pels grans resultats aconseguits durant tota la temporada que ens deixen com a SÈPTIMS en la general, NOVENES les fèmines (xiques que no vau competir: animeu-vos!), QUARTS en homes, i QUINTS en el medallero!! Felicitar els Místers Jorge i Pere per haver fet possible aquest grandíssim grup de grans campions i millors amics. I Jorge animat que ja li queda poc a la lesió, t’esperem a les travessies.

Com veieu en l’àlbum de fotos de Benidorm... sou collonuts! A baix teniu els vídeos dels nostres relleus mixtes. I saludar tots els amics màsters dels altres clubs valencians: Miguel i Maria Dolores, Marti i Rafa, Sandra, Helena, Victor, Pau, Jose Luis, Noemi i Javi, etc... Fins a la pròxima competició o travessia.





Finalment, voldria agrair “els detallets” de la Federació Valenciana de Natació d’elegir una piscina que no té molt bon manteniment (amb ranetes incloses, “polletes temblorosos”, etc..), i que sols disposa d'1 wàter per a 253 homes que varen passar allí tot el dia. I per els altres temes organitzatius, ja no parle de crono electrònic, sinó de disposar de prou paper per a penjar els resultats o lo indignant que és competir sense megafonia, o amb uns àrbrites que no entenen el terme màster. Almenys, ens varen arrancar un somriure amb les seues prediccions de pluja.