dilluns, de juny 07, 2010

EL NOU TRAGAMILLES JOSE LUIS LARROSA


La setmana passada ja duia dies pensant en dedicar-li un post a aquest nadador nascut a Elx, actualment incorporat al CN Benidorm, que és una de les cares més conegudes i importants del món de les travessies al PV per organitzador i guanyador d’aquestes. Paraules que també serveixen per a l’alcoià Samuel Vidal que el va acompanyar en gran part del seu repte.

Però què van fer aquests dos valors del món màster i travessies??
Doncs ni més ni menys que la Mitja Marató Aquàtica Tabarca-Alacant d’uns 21 km, emulant al mític “El Tragamillas”, Luis Asensi, que la va fer amb un temps respectable de 5 hores i 40 minuts en els anys seixanta. Samuel no va poder acabar per dolors, però segur que ho tornarà a intentar. En canvi, Jose Luis va poder nadar des de l’Illa de Tabarca fins a la platja del Postiguet a Alacant en un respectable temps de 5 hores i 16 minuts! Per emmarcar! Sapieu que teniu una excel·lent crònica d’aquesta proesa al seu blog Larga Distancia de Natación.

La primera volta que vaig conèixer Jose Luis Larrosa fou en la llarga de Cullera quan encara fèiem 6,5 km, a ell i Samuel Vidal. Des d’aleshores, ens hem trobat unes quantes voltes en aquest reduït món de màsters i travessies, i a part que sempre m’han guanyat, sempre els he trobat unes persones senzilles, properes i molt bons companys. En els dos anys que duc fent travessies encarnen per a mi el model de l’autèntic malalt de travessies que mai es perden una i sempre ens emocionen amb reptes impossibles.


Espere que prompte nadem junts i amb tots els companys.

1 comentari:

Sergi ha dit...

Felicitats a tots dos, un repte d'aquestos és per enmarcar. I felicitats a Xavicito per donar-li vida a aquest Blog i donar a coneixer als malalts de les travesies. Ànims i salut.