diumenge, de novembre 22, 2009

1ª JORNADA DEL VII CIRCUIT AUTONÒMIC DE NATACIÓ MÀSTER



Competició esgotadora però menys que l’any passat, el problema de dinar l’hem solucionat prou bé, hem pres el sol un ratet, hem acabat relativament prompte, i ha guanyat el Vila-real 3 a 1. Detall preciós l’emotiu minut de silenci en record a Bernarda Angulo i Javier Mestre.

A nivell del club podem dir que ha estat una gran competició, ens hem divertit, rigut,... comentat les “anècdotes” de Tino i Josep (Victoriano ha passat el teu temps), un ambient que fa afició, i també prou fotos jejeje mireu-les i ploreu. Agraïments a tots els fotògrafs per la seua tasca.

I els resultats són excel·lents, cada dia millor xe! Per a estar tots satisfets però els comentaris tècnics que els faça el Mister! Jo sols puc dir que segons els resultats que ha penjat la Federació el relleu +100 ha pegat un repàs al relleu +120... Perdoneu per l'error en el relleu premàster que al final ha sumat 100 anys, me vaig equivocar en l'edat de Sam.

NOU TEMA- URGENT 
Pensant que necessitem tindre marca per a competir als CAMPIONATS D’ESPANYA, he mirat el calendari de competicions de Catalunya i altres i tenim dos possibilitats reals: 
  • Hi ha una competició a Vilanova i la Geltrú però demà és l’últim dia per a fer la inscripció!! Amb prou proves per nadar en el programa i es fa el 28 de novembre.... esta setmana! IMPOSIBLE
  • A Sabadell el 12 de desembre, la data límit d’inscripció és el 3 de desembre, però és de fons (400 i 1500 lliures, i 400 estils).
  •  També el 12 i 13 de desembre, és el Campionat Open Màster d’Andalusia de Hivern i per tant tenim totes les proves, tancament d’inscripcions el 1 de desembre, i es fa en Almeria.

3 comentaris:

Vic Goterris ha dit...

Grande Xavi!

Alex ha dit...

Xavi: ho estant fent molt be i m´alegre de com esta funcionant el tema, espere que tot segueixca aixina

Paco Montañés ha dit...

ENHORABONA A TOTS !!!!
A PREPARAR LA SEGONA JORNADA !!!!