dijous, de novembre 19, 2009

(Prèvia 3) 1ª Jornada del VII Circuit Autonòmic de Natació Màster


Amb l’ànsia que siga diumenge i amb un ratet tonto esperant per anar a entrenar es pot fer un post ràpidament, l’última prèvia de la competició de Castelló. Mirant la relació de participants ens podem fer la idea de com serà la competició, la composició de les sèries i el carrer que ocuparem.
És interessant per als que ja tenen marques, que tindran unes sèries realment disputades com els casos de Gerardo, Pasqual, Jorge; però mireu bé les marques que no és el mateix tindre la primera marca que l’última: Victoriano es pot passejar en 100 estils, en canvi patiran Josep en 800 lliures, Xavi i Sergi en 100 estils, i Laia en 100 lliures.
Sobretot serà divertit vore competir mano a mano a Juanjo i Jose i Angi i Maria del Mar en 50 braça, com en el 50 lliures tenint a Javi, Victor i Victoriano en la mateixa sèrie, o 50 papallona amb Tino i Javi, en 100 lliures amb Tino i Victor, i en 200 estils amb Pere i Samuel.
Però els que no tenen marques també tenen moltes possibilitats de compartir sèrie, com les xiques en 50 i 800 lliures, i els xics en 100 i 800 lliures.


Passarem nervis, fluixejaran les cames, ens cansarem de passar tot el dia a la piscina, ens pegarem amb 500 persones per 8 carrers, però saludarem amics i coneguts, i sobretot ens ho passarem bé, riurem, caurà alguna nova anècdota, ens farem fotos i baixarem marques!

La Federació acaba de publicar un timing orientatiu de la competició. El problema és saber que farem per dinar, quasi que seria millor, amb estos temps de crisis, fer pa i porta. Si algu té temps d'anar a dinar a casa o a un bar que vaja, però recomanem dur bocadillet. Sols queda clar que començarem a les 10:30h, cal estar allí per escalfar a les 9:30h; la segona sessió comença a les 16h, i que acabarem tocant les 19h.

Segon tema esportiu és el SOPAR MÀSTER que es farà el DISSABTE 12 de DESEMBRE, sopar, un par de birres i a dormir! Què us pareix el pla?? Es pot modificar lleugerament.

Altre tema Màster... FELICITAR ELS ANIVERSARIS de Tino (hui, 37 anyets), Maria Eugènia (este divendres, 19 anys), Marta (el dissabte 29 anys); i segons el Facebook queden pròxims el del Calerico (el dimarts 24, 28 añazos) i Angi (el divendres 27 farà 22 anys). Recordeu la 4ª norma del reglament màster:
  • Un nedador màster MAI compleix anys... canvia de categoria! És més, la millora i a més no es deprimeix.