diumenge, de novembre 29, 2009

Petit homenatge a un gran home



El Club Natació Vila-real ha tingut un canvi de directiva en les darreres setmanes, com molts de vosaltres sabreu la nova junta directiva del club està presidida per Gerard Manzanet i una sèrie de gent que han entrat amb moltes ganes i il·lusió. Des d'aquest espai voldria donar-los la benvinguda, desitjar-los un bon mandat i que el club continue formant a nadadors i nadadores ,i al mateix temps, que la labor social del Club no decaiga i puguem gaudir del Club per 40 anys més com a mínim.
Aquest canvi de directiva fa que l'antiga junta cesse en les seves funcions, i que el qui ha sigut el nostre president durant els últims 7 anys deixe de ser-ho. Aprofitant l'espai que em brinda aquest blog, voldria agrair públicament la tasca de Pere Clemente com a president durant tot aquest temps. Podria contar mil històries de tot aquest temps, però ho resumiré dient que ha perdut moltes hores i ha tingut mals de caps i problemes però mai l'he sentit queixar-se i ha estat ahí sempre que ha fet falta. Estar al front d'un Club quan no tens ningú familiar és complicat i difícil: reunions a València, a Castelló, parla amb els entrenadors, amb els pares , prepara les documentacions per a les beques, gestionar-ho tot..... De segur que hi ha mil coses més i que no tindria espai per descriu-les, però el que no m'oblide és que tot ho ha fet de forma desinteressada, és a dir, no ha cobrat un euro en tots aquestos anys (tot lo més una caixeta de Nadal ) i amb un únic motiu: estima la natació i el seu poble. Aquest petit article és la meva forma de donar-li les gràcies i reconèixer la seva tasca durant tots aquestos anys. I com diuen els futboleros:
You'll never swim alone, presi!!!!!

2 comentaris:

Vic Goterris ha dit...

Jo fa poc temps que forme part d'aquest col·lectiu, però voldria també agraïr a Pere la seua tasca i a tothom que ha fet, fa i fara possible que gent com jo puguem gaudir d'aquest esport tan meravellós com es la natació. Personalment també voldría agraïr el caliu amb que he sigut rebut en aquest grup de Màsters, on l'esport i l'amistat superen qualsevol de les més optimistes expectatives que quan, ara fa poc més d'un any vaig començar a entrenar, podria haver-me imaginat.

Gràcies a tots.

Xavi ha dit...

Grandisima tasca la de Pere, com a representant de la nova junta puc dir que tots li tenim molt que agrair. Ja saps que esperem tindre`t al nostre costat!