dissabte, de novembre 14, 2009

TRITONS I SIRENES D’HIVERN


Segurament algú dirà que no existeixen, que és una il·lusió meua produïda de tant inhalar cloro (puta piscina).... No el cregueu!!
Jo he vist tritons i sirenes d’hivern.....
Sols es fan visibles els dissabtes i diumenges pel matí, no els agrada matinar molt així que normalment a les 10:30 o 11 es poden trobar a la mar, enfundats en els seus neoprens seguint la línia de costa, fent una volteta d’una hora. Diuen les cròniques (i el facebook) que s’ha comprovat la presència de dos colònies d’aquests sers marins a les nostres costes:
  • Hi ha una a València, rondant entre les platges de la Patacona i la Malvarrosa, allí podeu trobar a Gabi, Elena i Rafa de Tóris, entre altres.
  • La segona es troba un poc més al sud, apareixen sempre en la Ratlla del Terme (límit territorial entre Sueca i Cullera), Soul, Pau, Bridget són els noms d’alguns d’ells.
Jo ho sé..... els he vist..... jo també sóc un d’aquests malalts tritons d’hivern.



Encara hi ha més!! Entre Gabi i tots estan organitzant la "1ª Travessia PortSaplaya - PortValència que no és competitiva, són 5 km en paral·lel a la platja de València, el diumenge 29 de novembre, i després paella... jo aniré a nadar, però no a la paella que tenim al poble la Fira de Santa Catalina. Si teniu ganes i neoprè... apunteu-vos!

I una petita sorpresa: acaba d’eixir la classificació del Circuit Autonòmic d'Aigües Obertes 2009... aparec com a 3r classificat en la categoria Màster 1! Però també apareixen altres màsters del poble.... a vore qui sap qui són...

3 comentaris:

Trim ha dit...

Hola Xavi.

Enguany dona gust nadar amb el bon temps que tenim, l'aigua neta, sense meduses...no ho digues molt fort o les platges s'ompliran de gent altra vegada ¡¡¡

Ens veigem a Castelló.
Pau.
Dew.

Xavi ha dit...

ejje xe kin menu hi ha pal 29, llastima que no me puga quedar.

Hui eixint de València es veia la mar com una piscina i amb esta calor.... i se fem les travessies en octubre i novembre en ves de juliol i agost que fa tanta calima!!

vinga este diumenge ens veiem

Rafa Muñoz ha dit...

ei, enhorabona a tots dos,,, tu Xavi, el Vila-Real tots uns cracks eh? joer amb el Jorge,, amb els estils,, la cerveseta d'abans li havia fet ja el dopatge, jaja. vinga ens vegem el diumenge.

Pau, la papallona no tens collons a fer la travessia del diumenge tota a papallona, jajajaja.