dilluns, de novembre 30, 2009

"La primera jornada màster va ser apassionant!!" per Jorge Piquer


Després d’estar tot el dia en la piscina ficats, vam vore com caient rècords i millors marques personals de tot el grup.
La gent va estar tota molt bé! Els que van competir per primera volta com Adrian i Ivan van estar realment excel·lents; i més d'un se va sorprendre dels seus bons resultats que de segur continuaran si es mantenen en eixe camí.
Pili va competir també per primera volta i ho va fer perfecte! Estava un poc nerviosa (un poc prou…) però va agafar el ritme i va disfrutar, de segur que Marta i Cristina que la van vore no ens fallen a la pròxima.
La mama Marta va estar esplèndida a pesar que quasi em torna boig en les seues anades i vingudes dient que no competia, que què faig, que on vaig….a la fi, de poc em tire jo per ella….però la xiqueta va fer marques per estar amb les 8 primeres de totes les categories a la pròxima competició…ací queda això….
També hem recuperat a Ione….després d'uns quants anys ha tornat a competir i “desde luego” va estar molt rebé... inclús va fer una dormideta i tot….jeje.
Angi i Ana com sempre al seu rollet,amb grip o sense grip, triturant a totes i en la felicitat per bandera….això sempre esta bé! Com Laia que tocada físicament i havent d'estudiar no va faltar el seu bon rollet.
I per finalitzar amb les xiques….ho farem amb les entrenadores Mar i Mª Eugènia que de segur quant competisquen els seus xiquets ja saben el que senten al moment, i Natalia que poquet a poquet segueix fen el seu camí i baixant les seues marques que és molt.
De xiques em falta Anna que de segur que torna prompte i Sandra que es farà l’ànim i a totes les demés.
De xics a més de comentar lo dels nous, tenim varies referències. Els triomfadors de la jornada, podrien ser Josep i Juanjo Calero que van fer millors marques personals com si foren absoluts.
Però realment vam estar TOTS increïbles! Rogelio amb els seus rècords, Pasqualet incommensurable, Mikael Asterio batent als bracistes de la comunitat, Sergi molt bé per tot el que pot fer, perquè al estar estudiant l’oposició està realment ocupat…o això era l’any passat…?? Victoriano tutto power, Tino que de segur canvia la seua eixida, Gerard molt bé per a no preparar-ho, Jose Marco grandíssim per anar de Resaca, Isaac tornant al equip i conformant el que pot ser un excel·lent grup de 30-35, Víctor a la marxeta fins a que vinga la piscina de 50, Xavi amb les seues proves d’esquena, Javi Marti bé per tot el que porta damunt, Samu a tope com sempre… Juan Boix que esperem ens acompanye per molt de temps. I Abel que farà tremolar als fondistes ara quant li isquen els viratges…
Menció especial al relleu de 25 a 29 anys que li va pegar una polida impressionant el relleu de 30-39.. o no??? En fi, em quede en les ganes de vore el relleu de Pedro, Quique, Pasqual i Gerard…..això serà la Segona Jornada Màster!!
Per altra banda, com voreu este any hi ha molta més gent i hem puntuat menys. No hem d’oblidar el significat que té este equip i no és un altre que passar-ho bé, MOLT BÉ!! A mi no m'importen les marques, sols que tots gaudim i ens divertim! Així que ja sabeu!
ENHORABONA A TOTS I AMUNT EL VILA-REAL!!
El Míster

4 comentaris:

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi ha dit...

Dos coses Mister...
els relleus... tu has vist els resultats de la Federació... el jutges...no mentisen!!
L'altra és que hem fet menys punts pq hem passat de nadar 3 a 2 proves, però a disfrutar si que hem millorat!! jejeje
Que vagen bé los travells i business Mister, ens veiem.

Sergi ha dit...

No ha estat la primera aportació del mister, pareix que ha estudiat periodisme esportiu. Que tremolin De la Morena, Abellan i Javi Mata.
Per ficar una pega (no me puc aguantar) la coletilla final de Amunt Vila-real sona un poc futbolera!!!
WE'LL NEVER SWIM ALONE

Rafa Muñoz ha dit...

aixo si que arrasa el Vila-real per on va,, a gaudir , i passar-ho bé. damunt te uns grans nadadors,, tret de Jorge piquer que es un mamó de cervesetes,, en fi, algo tenia que tindre no?? jaja. bo, nomes dir-vos si us havieu enterat del open master a canaries, els dies 12 i 13 de decembre,, bo, ahi ho teniu, a federacio de natacio de canaries teniu que entrar, sino li ho envie al meu company de travessies Xavi, que es un crack siga a piscina o a platja, vinga salutacions al vila-real, de un torisà.

Rafa.

per cert Xavi, ja tinc al blog meu , penjat lo de la travessia del diumenge, ara te envie les fotos dels piraguistes.